Veliša i LJiljana Đuričić povukli su se u ossamu od kad je Anđela stupila u vezu sa 22  godine starijim Zvezdanom i sa njim se upustila u intimne odnose sa namerom da dobije dete.  

Glavu ne mogu  da podignu od srama i beže od komšija, a smislili su plan kako da Anđelu vrate na pravi put. NJih dvoje će je po svaku cenu odvesti u manastir kako bi okajala grehe. Toliko su čvrsti u nameri da ih neće sprečiti ni Anđelina kazna koju dobije ako pobegne iz rijalitija: 

 

 

- Đuričićima je svega preko glave. Posebno im je teško pao trenutak kada su mediji počeli da dolaze u Herceg Novi i raspituju se o njima kod komšija, kao i kada su im fotografije porodične kuće završile u medijima. Tada su se i sami zabrinuli za svoju bezbednost. Iako su i dalje ogorčeni na ćerku, oni više ne mogu ni na trenutak da je gledaju u rijalitiju. Zato su se njih dvoje dogovorili da Veliša hitno ode za Beograd i po svaku cenu dovede ćerku nazad u Crnu Goru. On je navodno u nedelju kasno uveče svojim džipom krenuo u Šimanovce, a kako se poverio jednom svom bliskom prijatelju, sav novac koji će dobiti od prodaje kuće, koju su već oglasili, iskoristiće kako bi produkciji platio kaznu od 50.000 evra, koja Anđeli sledi ukoliko samovoljno napusti "Zadrugu". Spreman je da plati i duplo, samo da je više ne gledaju tamo - priča jedan od komšija ove rijaliti učesnice.

- Čim je bude strpao u auto, on će je odvesti u jedan manastir i tamo će je ostaviti. Sve je to već dogovoreno. Tamo će je zadržati nekoliko meseci kako bi je sklonili od svih. Oni smatraju da je to jedino delotvorno za nju kako bi se pokajala zbog javne bruke koju je napravila u "Zadruzi" i kako bi se očistila od velikog greha i zla koji je napravila Ani Ćurčić zajedno sa Zvezdanom. Kako sam čuo, u pitanju je jedan manji manastir koji nije toliko poznat, a ona će s blagoslovom monahinja, koje tamo žive, raditi sve poslove kao da je u njemu iskušenica - završava izvor.

(Kurir)