- On vozi bez ruku, nešto će da se desi! - glasila je poruka koju je samo nekoliko minuta pre svoje smrti, svojoj najboljoj drugarici poslala osamnaestogodišnja Jovana J., koja je juče nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći na starom grdeličkom putu.

NJeni drugari, maturanti leskovačke Ekonomske škole, kažu da je Jovana bila odličan đak, uvek nasmejana i pozitivna i divan drug.

- Ovo je strašno što se desilo. Ne možemo da verujemo. Samo pre mesec i po dana slavili smo njeno punoletstvo, a sada, umesto da zajedno spremamo mature, mi ćemo da idemo na njenu sahranu - priča za Kurir njena drugarica iz odeljenja.

Foto: Fejsbuk

 

Kako saznajemo, Jovana J. se sa trojicom mladića kobne večeri vraćala iz leskovačke diskoteke u kojoj je nastupao poznati pevač Sloba Radanović.

P. N. (24) iz Male Grabovnice, koji je upravljao automobilom BMW u kojem je stradala Jovana J. iz susednog sela, ima već tri načinjena teška saobraćajna prekršaja i dozvola je već trebalo da mu bude oduzeta.

Naš izvor iz leskovačke policije navodi i to da je isti mladić pre nekoliko godina takođe sleteo BMW-om, maltene na istom mestu.

- On je pre dve godine na pravom putu kod pruge utrčao drugim BMW-om i skroz ga uništio - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, osamnaestogodišnja Jovana J. iz Velike Grabovnice poginula je juče rano ujutru na starom gradeličkom putu kod Guberevca kada se BMW kojim je upravljao P. N. prevrnuo nekoliko puta i završio van kolovoza.

Sa njima u vozilu su bili i mladići A. S. (18) iz Zagužana i V. S. (19) iz Male Grabovnice.

Sva tri momka imaju teške povrede, ali nisu u životnoj opasnosti, dok je nesrećna Jovana preminula na licu mesta.

Podsetimo, Zavod za sudsku medicine iz Niša će raditi obdukciju tela tragično nastradale Jovane, a sahana osamnestogodišnje devojke zakazana je za utorak u rodnoj Velikoj Grabovnici.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".