Пар је желео да због ЦД-а пласира причу да су се разишли или да је Кемиш преварио Зорицу: 

- Ми смо хтели да направимо интригу. После 12 година издали смо ЦД, каже Мирољуб:"Дај нешто да направимо, да се врти, видиш како ове папарацо нахватао као у купатилу? Хајде да направимо да сам те преварио, оставио", а ја му кажем:"Мене толико воле жене, тући ће те на сваком кораку" - кроз смех започела је причу Зорица у емисији "Премијера - Викенд специјал".

Фото: Инстаграм принтскрин/zoricabrunclik_official

 

Када је у питању складан брак попут њиховог, Зорица је рекла да нема посебног савета: 

- Не бих могла неки рецепт да дам, могу да посаветујем и кажем из искуства. Ми нисмо заједно, ми смо много, 24 сата заједно! И код нас има разних сукоба мишљења, као хепо коцке смо - каже Зорица и додаје:

- И кад нисам у праву, ја се љутим! Прошлог лета каже ми он:"Ма, прешла си сваку меру! Кад си крива, ти се и тад љутиш", он отишао, питам га где ће, каже он:"Шта те брига, одох у град". Прође два минута, враћа се он и носи фиксни телефон:"Ништа, ако ти треба нешто, да ме зовеш да ти купим".

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Певачица је признала да је у почетку морала да се прилагођава на супругове навике:

- Нисам љубоморна. Нема контроле где је отишао, кад ће да се врати... Он такође нема разлога да буде љубоморан, а почетка се ни не сећам, много давно је било (смех). Прошли смо у правом тренутку, када је неко посуо прашину, па рекао:"Хајде, сад ћете ви". Многим стварима сам се прилагодила када је он у питању, он је заљубљеник у студио, технику, сате проводи тамо, истражује, испитује... То ми је у почетку много сметало. Ја га питам:"Да ли му треба нешто", па ми дигне притисак на 200 и каже:"Дај ми једну кафу", а ја нисам зато дошла! То је било прве, друге наше године, а онда сам схватила да он много воли то и да ја губим само ако се такмичим са тиме. Никада му се у то нисам мешала. Знате ко је све прошао кроз наш студио... Али ја сам риба до бола, после мене трава не расте. И сад ћу ја да јурим, да проверавам?! Можете да спречите једном или двапут, али... - завршила је она.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".