Љубавна идила Ане Николић и репера Стефана Ђуриића Расте брзо је почела и деловало је као да су прави филмски пар, али је врло брзо и завршена. 

Певачица је недавно изјавила да са бившим мужем није у добриим односима, а ни страсти се не смирују када су у питању њихове припирке. Ана је открила шта има ново на њеном љубавном плану у емисији Снежане Дакић:  

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам се одавно вратила себи. Себе сам надоградила. Имала сам један период када су ме покварили. Покварио ме Београд. Ја долазим из мање средине где се вреднују неке друге вредности, па сам се мало изгубила. На пример да желим мужа и дете, али да је муж милионер. Док ми је докторка објаснила да љубав нема предуслове прошло је годину дана, а седам година је прошло од када радим своју психоанализу. Позабавила сам се собом доста. Не знам што је било чудно што сам се удала за Расту. Ја сам се променила, на другој сам фреквеницији - почела је причу певачица.

Када јој је постављено питање где је грешила у љубави, кроз сузе је одговорила:  

- У љубави сам у старту грешила. Али верујем у исту. Верујем у имагинарно и оно што не постоји. Ја сам камиказа и то је немогуће спречити. Не верујем у безусловну љубав мушкарца и жене, већ љубав мајке према детету. Љубав жене прем амушкарцу је увек условљена. Ја сам стварно веровала у безусловну љубав, али то је тако глупо. Ја верујем у обострани интерес. Увек постоји неко ако - онда. Коначно сам и ја порасла ваљда, не знам - рекла је Ана.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".