Лена је прошла врло рано кроз највеће страхоте. Вршњаци су над њом извршили ужасно насиље, а она је први пут проговорила о томе.

Млада певачица је описала ужасан догађај у једној емисији, тренутак када су вршњаци покушали да је удаве у базену. Изјавила је да мозак тада другачије реагује и да својим вршњацима опрашта, јер су ипак били деца.  

- Морамо да разумемо и ту другу страну других људи. Иако сам, због свих ситуација, постала интровентна особа, то ми је много помогло јер сам кренула да пишем и све боли које сам трпела од других људи сам предочила у папир, хармонију и музику - започела је певачица, па се осврнула на конкретан случај утапања у базен:

- Постоје малене ствари које сам доживљавала, у смислу да су ме прозивали, оговарали, гађали камењем, али сматрам да су то мале ствари у односу на оне које су се дешавале. Тада проради неки клик у мозгу да мора да се преживи. Имала сам једну ситуацију у којој су вршњаци покушали да ме удаве у базену, и то је нормално, а ја сам мислила да су ми то пријатељи. Не узимам за зло, то су деца.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".