Један од најпопуларнијих водитеља, Огњен Амиџић шокирао је јавност одлуком о разводу од бивше манекенке Данијеле Димитовске, са којом је добио сина Матеју. Огњен и Данијела важили су за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, а у браку су били 10 година.

Фото: Танјуг/ Сава Радовановић

 

Популарни пар се на вечну љубав заклео 2012. године у Богородичиној цркви у Земуну, након две године везе. Судбоносно сусрет десио се 2010. када је једна од најлепших манекенки гостовала код водитеља у емисији "Амиџи шоу".

- Брак као и сваки – луда вожња је у сваком смислу. Има успона и падова, али је битно да се трудите да додате гас онда када треба и закочите када видите да је то довољно добро. Укупно десет година смо заједно и нама заиста ништа не пада тешко. Једно другом смо подршка - рекла је Данијела једном приликом.

Такође, Данијела важи за једну од најлепших жена, а да водитељ има око за лепоту, говори и чињеница да је пре Данијеле био у браку са прелепом Милицом Марковић, бившом новинарком информативне редакције Пинка.

Пар се упознао и заљубио на телевизији, у браку су били четири године, а занимљиво је да, иако је он у неколико наврата покушавао да је вери, на крају она запросила њега. 

Фото: Твитер принтскрин/DIRECT MEDIA United Solutions

 

 

- Био сам на турнеји са "Фламингосима" и Милица ми је поштом послала веренички прстен који је сама одабрала и купила. Остало ми је само да јој га свечано предам кад се вратим. Пре тога сам јој неколико пута рекао да бих волео да се уда за мене. За то ми је инспирација долазила обично у време вечере. Она скува шпагете и свечано постави сто, а ја, чим седнем, почнем да је засипам изјавама љубави. Увијено сам је просио најмање сто пута и на крају је она направила одлучујући потез.

Огњен је открио да је одувек желео да се млад ожени. 

Венчали су се 24. јуна 2006. године у манастиру Каона код Шапца, а неколико дана касније у Београду су прославили своју срећу у једном ресторану са чак три стотине званица.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Давно сам себи утувио у главу како би требало да се оженим до тридесете године и то сам остварио. У том моменту желео сам венчање, јер сам пронашао праву особу с којом сам био у вези три и по године и то је била права одлука. Препознао сам да је Милица та, такве ствари се просто осете, љубав је немогуће објаснити, једноставно се догоди.

Мада Милица није од оних жена које не би могле да живе ако не придикују мужевима и верују да добијају на цени ако их стално уче памети, ипак му с времена на време му очита буквицу.

- Грдим га зато πто све обавезе сваљује на мене. Главни је кривац што у стану имамо само две столице иако смо се уселили пре годину дана. Пошто ја радим све друго, њему сам препустила уређење ентеријера, али он ни са тим није у стању да се избори- открила је тада Милица.

Фото: Фејсбук принтскрин/Милица Марковиц

 

 

- Просто ми није пријатно када нас у јавности сликају заједно, јер се трудим да наш приватни живот држим у тајности. Огњен је јавна личност, међутим мој посао је нешто сасвим друго - говорила је раније Милица.

Након 4 године брака, пар се разишао, а тада тада су издали заједничко саопштење у којем у навели да се љубав угасила, али да ће заувек остати пријатељи. Свако је наставио својим путем!