Љубавна прича Маринка и Божен Жумбор, представницом козметике "Божен", одиграла се пре брака са Славицом Роквић са којом је певач добио два сина, Николу и Марка. О Боженином љубавном животу се мало зна, а оно што је потврђено је да се никада није удавала. Певачева и Боженина веза су биле турбелентне, а како се причало завршена је у сузама после две године дуге везе. Маринко је Божен оставио без речи иако су тада имали велике планове.   

Фото: Инстаграм принтскрин/ rokvic.slavica

 

- Маринко је на наступу у кафани "Југославија" у Ротердаму упознао Божен. Њени родитељи су били власници кафане, веома богати. Певач је свима причао да ништа не осећа према њој, а она је њега истински волела. Били су око две године у вези, Маринко јој је обећавао брак - испричао је за "Курир Старс" један Маринков колега који је желео да остане анониман.

- Роквић ју је чак убедио да је нашао кућу у којој ће живети кад се она досели у Београд. Рекао јој је да је шмекнуо вилу на Бежанијској коси, а Божен му је, наводно, финансијски помогла да је капарише. После неколико месеце оженио се Славицом, с којом има синове Николу и Марка - испричао је.

Фото: Душан Мишић

 

Маринко Роквић и Божен Жумбор своју везу нису коментарисали у јавности. Маринко се посветио породици, а Божен је своју козметичку каријеру наставила ван државе. Нажалост,  разболела се 2012. године и сахрањена је у Копривници, у Хрватској, где је и рођена. До данас није сасвим јасно шта се догодило са њеним милионима.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".