Због тренутних скандала, коментар је оставила Анина и Звезданова кума Милена. Она је на почетку разговора објаснила да Славнић није био такав претходних 15 година. 

- Многи коментаришу сада шта је Ана тражила са њим 15 година. Не кажем да је он био 15 година такав, он се променио. Ово није тај човек. Ана је увек имала толеранцију, стајала иза њега све ове године. Ишла је на његова суђења. Гледала му је болесну мајку - започела је причу кума Милена Качавенда.

Први Звезданов циљ је био да у ријалитију заради легалан новац, истакла је кума: 

- Он је ушао у Задругу да заради неки легалан новац, а сад испаде ј*бач пресретач - каже Милена.

Није остала равнодушна ни на интимне сцене између љубавника: 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Била сам фрапирана када сам видела голог човека знајући да ће то његова ћерка од 18 година, да ће сва њихова деца то гледати. Анина деца која су њега прихватила као оца треба да гледају како он на ТВ-у брише полни орган влажном марамицом. То су биле проливене сузе, неспавање. Ана ми је рекла шта ми ово треба у животу, гледала је на њега као и на себе. Ја искрено надам да ће она то преживети. Подржавала га је, волела га је и шта је добила, шамар преко уста, да јој се деца шуњају по факултету и око зграде - изјавила је Милена за Хајп ТВ. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".