Zbog trenutnih skandala, komentar je ostavila Anina i Zvezdanova kuma Milena. Ona je na početku razgovora objasnila da Slavnić nije bio takav prethodnih 15 godina. 

- Mnogi komentarišu sada šta je Ana tražila sa njim 15 godina. Ne kažem da je on bio 15 godina takav, on se promenio. Ovo nije taj čovek. Ana je uvek imala toleranciju, stajala iza njega sve ove godine. Išla je na njegova suđenja. Gledala mu je bolesnu majku - započela je priču kuma Milena Kačavenda.

Prvi Zvezdanov cilj je bio da u rijalitiju zaradi legalan novac, istakla je kuma: 

- On je ušao u Zadrugu da zaradi neki legalan novac, a sad ispade j*bač presretač - kaže Milena.

Nije ostala ravnodušna ni na intimne scene između ljubavnika: 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Bila sam frapirana kada sam videla golog čoveka znajući da će to njegova ćerka od 18 godina, da će sva njihova deca to gledati. Anina deca koja su njega prihvatila kao oca treba da gledaju kako on na TV-u briše polni organ vlažnom maramicom. To su bile prolivene suze, nespavanje. Ana mi je rekla šta mi ovo treba u životu, gledala je na njega kao i na sebe. Ja iskreno nadam da će ona to preživeti. Podržavala ga je, volela ga je i šta je dobila, šamar preko usta, da joj se deca šunjaju po fakultetu i oko zgrade - izjavila je Milena za Hajp TV. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".