РХМЗ најављује да ће у наредна два сата у Срему, Банату, Шумадији и западној Србији бити местимично са кишом, слабог и умереног интензитета.

Како даље пише на сајту Републичког хидрометеоролошког завода Србије, сутра облачно у нижим пределима местимично са кишом и суснежицом, а у вишим са снегом уз мање повећање висине снежног покривача.

Више падавина се сутра очекује у Браничевском и Поморавском округу, док ће се снег увече интезивирати на југу и југозападу Србије уз истовремено разведравање са свера.

До краја прве декаде фебруара умерено до потпуно облачно и хладније, повремено углавном са слабим падавинама, осим у суботу, 4. фебруара.

- Тада се очекује већа количина падавина уз умерен и јак, повремено и олујни северозападни ветар и то у Војводини, источној Србији и на планинама. Снег се местимично очекује током ноћи и у јутарњим сатима, док ће током дана у нижим пределима падати углавном киша или суснежица, у брдско-планинским пределима снег, а за викенд, 4. и 5. фебруара, снег се очекује и у нижим пределима јужне Србије - јавља РХМЗ.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".