Ипак, њихове животне приче нису нимало ведре.

Шесторо глумаца из овог серијала били су својевремено главна тема у медијима због болести које су могле да их коштају живота, због дроге, пуцњаве и самоубиства, мајчинства у шестој деценији и великог сиромаштва.

Ивана Панзаловић - Професорка

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Comedy

 

 

Ивана Панзаловић је од првог појављивања у “Курсаџијама” привукла пажњу припадника јачег пола својим атрактивним изгледом, али је интересовање јавности за њу посебно порасло после догађаја који се замало завршио фатално по глумицу.

Наиме, почетком септембра 2017. године Ивана је једва преживела након што јој је вереник Срђан Цветановић, који је по занимању био пластични хирург, пуцао у главу, после чега је дигао руку на себе.

Панзаловићева је хитно оперисана и успела је да се извуче захваљући брзој реакцији медицинског особља.

Љиљана Јакшић - Салвета

Фото: М. Лабудовић

 

Глумица Љиљана Јакшић обрадовала се када је у 52. години сазнала да је трудна, али када је саопштила то тадашњем партнеру, чију је бебу чекала, он је одлучио да је остави.

Глумица је тада донела храбру одлуку да роди ћерку Дарију у шестој деценији и одгаји је сама.

Она се борила да њена ћерка има све, али је ове године признала да једва саставља крај с крајем због тога што нема ангажмана због ситуације са коронавирусом. Она је добијала и помоћ од државе, а недавно је истакла и да је бескрајно захвална колегама и пријатељима који су јој се нашли у тешком времену.

Бранко Бане Видаковић - Јанез Дршко

Фото: М. Лабудовић

 

Глумац Бранко Видаковић ухапшен је пре два месеца када је полиција код њега пронашла око 30 грама хероина.

Према писању медија, он је у полицији признао да је дугогодишњи наркоман, али је порекао да продаје хероин, истакавши да никад није крио да се дрогира. Без обзира на његове тврдње да је хероин за личну употребу, полиција је поднела кривичну пријаву против глумца.

Бранко Бабовић - Ђуро Палица

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Comedy

 

 

Бранко Бабовић се у “Курсаџијама” толико истакао да је у народу остао упамћен као Ђуро Палица, па ретко ко зна његово пуно име.

Глумац је забринуо јавност када је имао две озбиљне операције. Наиме, њему су 2016. године лекари хитном операцијом слепог црева успели да спасили живот.

- Било је јако критично. Мислио сам да неће све добро проћи јер сам дуго трпео болове. Срећом, све је завршено без већих проблема. Све је ово прошло добро захваљујући хитној служби ВМА и лекарским тимовима које предводе Милев Бошко и Саша Драгови - рекао је тада Бранко.

Саша Пантић - Албанац Ајдеми

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Comedy

 

 

Саша Пантић, који је идејни творац “Курсаџија”, није се посебно истицао међу осталим глумицима, него је био подједнако заступљен као и остали без обзира на то што је писац сценарија.

Ипак, по завршетку емитовања овог серијала морао је да се снађе како зна и уме да заради за хлеб, па је једног лета уочен док је продавао карте на шеталишту у Будви.

Ранко Горановић - Геџа

Фото: М. Лабудовић

 

Ретко ко зна да је Ранко Горановић, познат по улози Србина Геџе, веома образован. Он је магистар дефектологије, 19 година је радио у Војводини у струци, а онда је добио отказ, да би после тога радио као разносач пице, а све време се паралелно бавио глумом.

Пантић је у исповести из 2017. открио и да му је због тромбозе коју је добио услед прелома костију стопала живот висио о концу.

- Моја прича започиње оног тренутка када сам сломио стопало на улици, тачније две кости. Пио сам одређене медикаменте, али након неколико дана ми је отекао лист. Осећао сам да се замарам, имао сам јаке болове у грудима и имао сам субфебрилну температуру. Нешто ми је говорило да треба да одем код лекара иако сам сматрао да сам здрав као дрен. Диван човек из Хитне помоћи ме је посаветовао да постоји могућност да се ради о тромбу и послао ме у Ортопедску клинику на Бањици. Отишао сам тамо и рекли су ми да нисам за њих већ да идем на васкуларну клинику. Дошао сам до Ургентног центра, где су изузетни стручњаци, радници и јако пожртвовани за пацијенте. Морам то да хвалим зато што јесте тако. Урадили су ми ЕКГ и ултразвук срца и констатовали да сам потпуно здрав. Онда су предложили скенер плућа где су установили да имам три тромба у десном плућном крилу и емболију плућа. Тада су ми рекли да сам у задњи час дошао, не знам да ли бих преживео ту ноћ или следећу. Ујутру су ме одмах сместили у собу број 13, мој таличан број - испричао је он тада.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".