Како су се Верица и Раде развели, тако је то певачици у детињству тешко пао њихов развод. Родитељску љубав је у том периоду заменила бакина љубав:  

- То је омиљена моја личност, ако изузмемо моје родитеље, наравно, али за њу ме заиста везују неке посебне успомене и посебне емоције зато што је до неке 14-15 године она мени била све. Родитељи су тада наступали на оним чувеним хотелским, наступима, свиркама, како ми то данас волимо да кажемо, а то су били вишемесечни ангажмани због којих их није било по пар месеци, па онда дођу на пар дана, па оду... Тако да та мала кухињица у том стану, Града Сирена број 4 носи једну посебну успомену и реемитује једну посебну емоцију зато што та количина љубави коју сам ја примала од ње јер сам била дуго очекивано и дуго жељено дете, с обзиром на то да је моја мама имала озбиљних проблема са тиме, то је стварно било нешто посебно - прича Марија и наставља:

- Сигурно да је изостао тај део. Не могу да кажем да љубав коју сам од мајке осећала када је била ту није нешто што могу и сада на кожи да осетим и препознам, али да није било редовно због самог посла, то је сигурно. Рекла бих да се у последњих 20 година то надомешћује. Оног момента када сам ја постала пунолетна и када смо се преселиле у Београд то се негде надомешћује, па и дан данас. Ево она је сада код мене, спрема некакав ручак без обзира што има избор да буде у Крагујевцу, у Београду у свом стану, она је код мене са својим псом и то јој је лепо. Воли да проводи време са мном. Мени не смета, осим у неки ретким тренуцима када имам потребу да будем сама зато што је једини тренутак када и могу да будем сама само тај када сам у свом дому, у свом дневном боравку, спаваћој соби, где год - каже Марија у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" и додаје:

- Ја се на пример не сећам неких наших летовања, зимовања, немам то у меморији, можда се то и дешавало, али вероватно ретко и недовољно често да би ми остало у меморији. Сигурно је да је недостајало, али немамо избора осим да хендлујемо живот на најисправнији могући начин те да неке ствари покушамо за живота да надоместимо.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".