Оштећена М. Ћ. на почетку свог сведочења рекла је да остаје при свом ранијем исказу.

- Остајем при свему што сам рекла, али желим да напоменем да се осећам веома понижено - рекла је она на почетку, а затим додала да је у студио "Ствар срца" коју је држао окривљени Мика Алексић дошла као дете.

- За студио сам чула кад сам имала 6 или 7 година и то од куме мојих родитеља која је своју децу послала код Мике и школу. Тада ми је напоменула да се не чудим ако се Алексић буде понашао чудно, јер има своја нека правила и да је веома строг, јер је он такав. Након аудиције коју сам прошла заједно са још једном девојчицом остала сам у Микиној школи наредних 11 година - рекла је оштећена.

Она је додала и да је тада глуму доживљавала као игру, а касније је, кад је била трећи резред средње школе, одлучила да се посвети режији, а не глуми.

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

 

- Ја могу и магарца да упишем на ФДУ, то је Микина чувена реченица за нас који смо хтели да се упишемо на факултет - рекла је сведок оштећена М. Ћ.

Након низа питања браниоца Мике Алексића оштећеној, судија му је изрекао две опомене, јер је сматрао да питања која поставља нису адекватна и конкретно постављена па се бранилац на свако од њих бунио са низом коментара, па је у једном тренутку атмосфера довела до кључања и повишеног тона.

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

 

Оштећена је детаљно описала како изгледа студио у ком је претрпела сексуално злостављање од стране Мике Алексића.

- Ходник у ком се мени све десило био је мрачан јер светло вероватно није радило - рекла је М. Ћ. након чега је суђење прекинуто и биће настављено 3. марта када се очекује да она детаљно опише ужасе кроз које је прошла.

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

 

Такође, за тај термин одређено је и да трећа оштећена И. В. буде саслушана.

Подсетимо, пре ње Алексић се суочио, очи у очи, са оштећеном Н. В. којој је постављао питања.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".