Обдукцију, чији се резултати очекују наредних дана, наложило је Више јавно Тужилаштво у Прокупљу, а према незваничним сазнањима "Новости", шестомесечни В. Р. је имао јаку респираторну инфекцију, повећану температуру и повраћање.

По пријему у куршумлијски Дом здравља, по тврдњама дежурне докторке у Хитној служби ове здравствене установе, беба није давала знакове живота.

У Вишем тужилаштву у Прокупљу нам је потврђено да је дат налог за обдукцију, те да је она урађена током викенда и чекају се резултати који ће расветлити узрок бебине смрти.

Фото: Приватна архива

 

Иначе, да је шестомесечни дечак преминуо, његов отац Р. Р. објавио је на друштвеној мрежи Фејсбук, а на читуљи се наводи да ће сахрана бити обављена данас у 14.00 часова на гробљу у куршумлијском насељу Марковиће.

- Читава Куршумлија је данима затечена. Ово је све погодило, јер је реч о малешној беби. Колико ја знам, то је друго дете родитеља, али заиста, сви смо толико узнемирени, да нико ништа не говори - каже Куршумличанин, преноси Информер.

Према новим информацијама, ово је трећа беба на територији Топличког округа, која је преминула у последњем периоду. Ранија два случајева забележена су у Прокупљу и Житорађи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".