Холивудски глумац, који је оставио неизбрисив траг у свету филма, Брус Вилис, оболео је од тешке болести, која све више и више узима маха. Трагови и последице болести, видљиви су на њему, будући да изгледа измождено, бледо и поприлично старије. У овако тешким трнуцима, подршку му пружа супруга Ема Хеминг Вилис, као и Вилисова прва супруга, популарна глумица Деми Мур.

Болест која је напала легендарног глумца зове се афазија, а реч је о обољењу које директно утиче на говорни апарат и моторичке способности попут писања. Све ово је приморало глумца да невољно донесе одлуку да се повуче из глумачких вода, што је изразито тешко прало његовим фановима и љубитељима холивудских блокбастера.

- Са пуно обзира Брус се удаљава од каријере која му је толико значила. Ово је стварно изазовно време за нашу породицу и јако смо захвални на вашој континуираној љубави, саосећању и подршци - поручила је породица Вилис у заједничкој изјави, коју су објавили на свим друштвеним мрежама.

- Брус не може много да говори, а чини се и да не схвата пуно од тога што му други говоре. Тако да је Ема ту да му помогне да комуницира. Постоје дани кад се у њему може пронаћи трачак старог Бруса, али то се догађа ретко и кратко. Осећају да им он измиче и то им слама срце - испричао је извор близак породици за амерички "Радар Онлине".

Супруга Ема неретко на својим друштвеним мрежама подсећа публику о кинематографским остварењима Брус Вилиса. Крајем прошле године објавила је њихов заједнички видео на Инстаграму и признала колику љубав осећа према глумцу. 

- Било је то те зиме, пре 15 година сам се до ушију заљубила у Бруса. Љубав мог живота - написала је поруку пуну туге и бола глумица и продуценткиња, а поделила је и видео на ком се она и Брус држе за руке што је многе посебно гануло. Објавила је и старију заједничку фотографију из романтичне шетње по шуми на којој се такође држе за руке.

Ема је раније, у једном од ретких интервјуа, признала да је брига за породицу њој "узела данак" јер није имала времена да се посвети себи. Једном приликом је такође на Инстаграму проговорила о томе како се тешко носи с тугом.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".