Када се постављало питање да ли ће се преселити у Америку са мајком син Сани Армани није био најсрећнији због тога. Нажалост, а будући а је био малолетан, није се много питао на којој страни земљине кугле ће живети те је невољно спаковао кофере и отпочео нови живот у обећаној земљи. Тамо је завршио средњу школу, а није тајна да су му сунце 365 дана у години, адекватна клима и америчка гостропримљивост годили. 

 

 

Упркос томе што се тамо лепо снашао, имао је и толико прилика да се покаже у омиљеном спорту, син Сани Армани чим је напунио довољно година да може самостално да доноси одлуке одабрао је повратак у домовину. Бар неколико месеци годишње он воли да је са оцем бившим фудбалером Николом Лазетићем, са чим се његова мајка у потпуности слаже и разуме његов бојкот.

 

 

 

- Није му било лако да остави своје друштво. Ако њега питате, он и даље има отпор.

 

 

 

Лука Лазетић, наводно је кренуо очевим стопама, те је одлука да се врати у Европу делимично уследила и због тога, јер има далеко веће могућности. Недавно је напунио 20 година и невероватно је леп и згодан, а поносна мама, која се у Лос Анђелесу бави продукцијом, не крије да када год је код ње бескрајно ужива у његовом друштву чему сведоче и најновије фотографије из дневног изласка.

Фото: Инстаграм принтскрин/sandraskovic

 

 

Мама, син и његов пријатељ уживали су у пријатном ручку, што су забележили сликом која кружи медијима и доказ је да је Лука само најбоље наследио од оба родитеља.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".