Како наводе домаћи медији, нетрпељивост женског дела породице Гудељ према Анастасији Ражнатовић и даље траје.

Како наводи Курир, иако се Цецина ћерка, Анастасија Ражнатовић, труди да у јавности све изгледа како треба, истина је сасвим другачија.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

Оливера и Вања Гудељ још увек су против Немањине везе са Анастасијом и свим срцем навијају да се он помири са својом бившом девојком Сањом Вучић.

Сања Вучић је и даље у одличним односима са Оливером, Гудељевом мајком, што се могло видети и прошле недеље када је она славила рођендан, а певачица јој је упутила честитке.

Сања је јавно упутила честитку мајци свог бившег дечка и оставила коментар испод Вањине фотографије којом је она мајци изјавила љубав поводом рођендана.

- Немањина мајка Оливера је у суботу славила рођендан. Честитке су стизала са свих страна: од породице, пријатеља и фанова. Она је све поруке које је добила поделила с пратиоцима на свом сторију, али је порука од Анастасије изостала. Ражнатовићка се ниједном речју није огласила на мрежама, што је све шокирало, посебно ако се има у виду да она прича да је између њих све у реду. Нису се ни виделе тог дана, иако је и Анастасија тренутно у Шпанији - каже извор за поменути медиј.

Фото: В. Данилов

 

 

Гудељева мајка и сестре наводно свим срцем навијају да се он помири са Сањом Вучић, а то никад нису ни криле, а познато је и да обе на Инстаграму и даље прате бившу „ураганку“, док су Анастасију одавно отпратиле.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".