НовакЂоковић освојио је Аустралијан опен, а многе јавне личности су се овим поводом огласиле и прославиле нову титулу, а међу њима и Рада Манојловић која га је на Твитеру га је назвала ванземаљцем.

- Иначе, за Ђоковића нема више шта да се каже, сем да је овом демонстрацијом силе и надмоћи над свима, доказао да је ван њихове лиге и да једноставно нема конкуренцију. Тако ми је драго што их је све самлео, али не само победио, већ убио у појам. "Зато што сам тако хтео" - започела је Рада на Твитеру.

 

 

- Човек је једноставно ванземаљац, ментална и физичка громада. Постоје тенисери, и постоји Новак. Гигант. Неупоредив стварно. Сви вежбају, боре се труде, добро играју, али он је минимум десет година старији од свих, а и даље не могу да му приђу. Нити ће. Све честитке. Једноставно гоат - написала је Рада Манојловић на Твитеру.

 

 

- Да извинеш, могу само да се к**обецају, извињавам се то је сеоски назив за батргање; небитни су потпуно, и њихова правила и њихова мерења, он их је победио у животном смислу, целу агенду - одговорила је једном пратиоцу певачица.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".