NovakĐoković osvojio je Australijan open, a mnoge javne ličnosti su se ovim povodom oglasile i proslavile novu titulu, a među njima i Rada Manojlović koja ga je na Tviteru ga je nazvala vanzemaljcem.

- Inače, za Đokovića nema više šta da se kaže, sem da je ovom demonstracijom sile i nadmoći nad svima, dokazao da je van njihove lige i da jednostavno nema konkurenciju. Tako mi je drago što ih je sve samleo, ali ne samo pobedio, već ubio u pojam. "Zato što sam tako hteo" - započela je Rada na Tviteru.

 

 

- Čovek je jednostavno vanzemaljac, mentalna i fizička gromada. Postoje teniseri, i postoji Novak. Gigant. Neuporediv stvarno. Svi vežbaju, bore se trude, dobro igraju, ali on je minimum deset godina stariji od svih, a i dalje ne mogu da mu priđu. Niti će. Sve čestitke. Jednostavno goat - napisala je Rada Manojlović na Tviteru.

 

 

- Da izvineš, mogu samo da se k**obecaju, izvinjavam se to je seoski naziv za batrganje; nebitni su potpuno, i njihova pravila i njihova merenja, on ih je pobedio u životnom smislu, celu agendu - odgovorila je jednom pratiocu pevačica.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".