Говорећи на тему свог одрастања без оца, а у фокусу јавности, боксер Вељко Ражнатовић је објаснио шта га је навело да на крају живот са својом породицом гради на значајно мирнијем месту.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Он није скривао и колико је за њега духовна страна важна, па се тако у оквиру емисије "Схоw се наставља" која се емитује на телевизији "Блиц" одмах за "Цеца схоw-ом", осврнуо на своју посету Хиландару, после које, наглашава он, више ништа није било исто.

Тамо, наследник певачице Цеце Ражнатовић боравио је са оцем Стефаном, а своје упознавање са вером памти као готово магичан догађај.

- Био сам млад и први пут сам тамо упознао веру. Сећам се да су ме подигли на велике мердевине. То је била велика част, да се помогне око чишћења цркве - памти добро он, па додаје:

Фото: П. Милошевић

 

 

- Попели су ме на мердевине и чистио сам прозор поред кошнице, огромне. Није ми било свеједно, а монах ми је рекао: "Слободно, неће те ниједна пипнути". И тако је и било. Та сцена је и утицала на мој ток живота. После је било магично, то што се десило, коси се са науком. Већ имам фарму, повећао бих је још и не видим себе у граду - истакао је он.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".