Када се спомене њено име, прва асоцијација су свакако познати родитељи, међутим она је успела да се одупре епитету да је само нечија ћерка. Сада је Ђина Џиновић једна од најпопуларнијих инфлуенсерки у читавом региону. Њене Инстаграм објаве и ТикТок видео записи броје милионске прегледе, а њени пратиоци најчешће коментаришу њен изглед.

Харисова наследница тек недавно је одувала 18 свећица са торте, а често је на мети критка због стајлинга и целокупног имиџа. Наиме, многи јој замерају јер сматрају да је превише провокативно обучена често, с обзиром на њену младост. Међутим, око једног се слажу како Ђинини фанови тако и они који оспоравају њен рад. Мелинина и Харисова ћерка не личи на ону девојчицу од пре две, три године.

Ђина Џиновић пре естетских корекција била је потпуно другачија.Очигледно је била незадовољна физичким изгледом па је у жељи да направи ситне корекције мало и претерала. Она је имала велики проблем са килажом, као и лицем, због бубуљица које су је мучиле током тинејџерских дана.

фото: Принтскрин/TV Prva

 

 

Међутим, оно што је уочљивије јесте да када погледате њене старе фотографије, можете уочити да је изглед Ђине Џиновић данас потпуно другачији. Усне су јој биле тање, нос другачији, а и груди делују пуније. Оцените и сами како је Ђина Џиновић пре естетских корекција изгледала а како данас.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".