Ана Ћурчић, невенчана супруга задругара Звездана Славнића, ушла је у ријалити како би се суочила са бившим невенчаним супругом с којим је била 15 година пре него што је преварио са Анђелом Ђуричић.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

Ана је недавно на друштвеним мрежама објавила фотографију из деведесетих година са друштвом из кафане, а у опису је навела да је на истој њена највећа љубав.

- Најлепша времена! - додала је она.

Такође, пред улазак у "Задругу", Ана је поменула управо тог свог бившег дечка. Навела да је он био њена прва љубав са којом је била у вези шест година и да се њих двоје и дан данас чују, као и да је он један квалитетан човек.

Фото: Инстаграм принтскрин/ana_76___

 

 

У питању је, како је раније Курир писао, познати београдски бизнисмен Драган Аца Булић. Булић је бивши председник Заједнице прволигаша и власник Фудбалског клуба "Железник". Власник је угоститељских објеката у престоници.

Аца Булић ухапшен је својевремено због сумње да је организовао бацање бомбе на кућу Драгана Стојковића Пиксија у Нишу. Осим Булића, тад су ухапшени још четворица његових сарадника, иначе навијача ФК "Железник". Касније се испоставило да за ту сумњу полиција нема доказа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana (@ana_76___)

Осим тога, Булић је син покојног Јусуфа Јусе Булића који је убијен 4. марта 1998. у Новом Београду испред свог кафића. Јуса је био познат као близак пријатељ припадника клана Љубе Земунца.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".