Ana Ćurčić, nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, ušla je u rijaliti kako bi se suočila sa bivšim nevenčanim suprugom s kojim je bila 15 godina pre nego što je prevario sa Anđelom Đuričić.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 6

 

 

Ana je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju iz devedesetih godina sa društvom iz kafane, a u opisu je navela da je na istoj njena najveća ljubav.

- Najlepša vremena! - dodala je ona.

Takođe, pred ulazak u "Zadrugu", Ana je pomenula upravo tog svog bivšeg dečka. Navela da je on bio njena prva ljubav sa kojom je bila u vezi šest godina i da se njih dvoje i dan danas čuju, kao i da je on jedan kvalitetan čovek.

Foto: Instagram printskrin/ana_76___

 

 

U pitanju je, kako je ranije Kurir pisao, poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić. Bulić je bivši predsednik Zajednice prvoligaša i vlasnik Fudbalskog kluba "Železnik". Vlasnik je ugostiteljskih objekata u prestonici.

Aca Bulić uhapšen je svojevremeno zbog sumnje da je organizovao bacanje bombe na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu. Osim Bulića, tad su uhapšeni još četvorica njegovih saradnika, inače navijača FK "Železnik". Kasnije se ispostavilo da za tu sumnju policija nema dokaza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana (@ana_76___)

Osim toga, Bulić je sin pokojnog Jusufa Juse Bulića koji je ubijen 4. marta 1998. u Novom Beogradu ispred svog kafića. Jusa je bio poznat kao blizak prijatelj pripadnika klana LJube Zemunca.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".