Вероватно мало ко зна да је Јована Јоксимовић свом супругу судбоносно "да" рекла чак три пута.

Свој брак су Жељко и Јована склопили на Малдивима 20. јануара 2012. године, међутим, по повратку у Србију настале су праве перипетије око признавања тог брака. Још једном су се венчали у присуству сведока у свом стану у Београду, да би 2014. године уживали у црквеном венчању и свадбеном весељу, на коме је присуствовао сам врх српске елите.

Када се пре девет година на Малдивима удала за Жељка, Јована је блистала у прелепој белој хаљини, која је савршено истакла њен препланули тен. Сведена кика, једноставан букет и плажа било је све што је требало да ова бајка почне на невероватан начин.

Ипак, када су на плажи изговорили судбоносно "да", ни слутили нису да их у Београду чека низ перипетија, због којих ће се још једном венчати у своја четири зида.

Црквено венчање десило се две године касније, када су у Цркви Александра Невског на Дорћолу Јована и Жељко судбоносно "да" рекли и пред Богом.

Јована је тада блистала у прелепој чипканој венчаници, коју је за њу дизајнирао Дарко Костић, а у наручју је носила свог сина.

На великом свадбеном весељу тада се окупила српска елита, а дошло је и до једне веома непријатне ситуације, јер су се на венчању Јоване и Жељка Јоксимовића, после много година, први пут срели Чедомир Јовановић и Цеца. Ипак, због драгих пријатеља, гости су нашли начина да превазиђу непријатност, како не би покварили весеље младенаца.

Кум на венчању Јовани је био Срђан Предојевић, са којим је годинама водила "Јутарњи програм".

Фото: АТА имагес

 

 

Свадбена прослава одиграла се у елитном ресторану, а међу званицама били су Бранка Невистић, Драган Бјелогрлић са супругом, Саша Матић, Халид Муслимовић, Зорица Брунцлик, Ана Бекута и многи други.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".