Певачица Индира Арадиновић Инди и њена млађа сестра Едита Арадиновић нашле су се у центру скандала када су се потукле насред улице.

 

 

Наиме, њихов сукоб је ескалирао насред улице, те су се чупале за косу, гурале и ударале, а Едита је уједном тренутку бацила сестрин телефон, а потом и грунила након чега је Инди пала на земљу, при чему су и галамиле.

Певачице су и лежале на бетону и физички се обрачунавале, док су непознати младић и њихова мајка покушавали да их раздвоје.

Сестре Арадиновић оваквим понашањем прекршиле су Закон о јавном реду и миру. За ово дело - вређање другог и вршење насиља над другим лицем постоји новчана казна од 20.000 до 100.000 динара или казна затвора од 10 до 30 дана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ко изазивањем туче или учествовањем у њој нарушава јавни ред и мир - казниће се новчаном казном од 50.000 до 150.000 динара или казном затвора од 30 до 60 дана - стоји у Закону о јавном реду и миру.

Едита Арадиновић након инцидента са сестром огласила се на свом Инстаграму.

- Браћо и сестре. Другари и другарице, душмани, ви поготово. Све је у најбољем реду. Ви најбоље знате како породице функционишу и не функционишу. Смарате ако мислите да ћемо она или ја давати неке изјаве и бавити се овом глупошћу. Можда се до тад опет побијем, ал ваљано, пошто смо овде као две пијанице испред супер маркета. Било како било ни ја не дам на њу, ни она на мене. Шта је по среди за то стварно треба да вас боли патка. Уживајте, волим вас - написала је певачица, а исто је урадила и старија Арадиновићка.

Фото: АТА имагес

 

 

Након тога Едита је вређала корисницу Инстаграма која ју је искритиковала због насилничког понашања. 

-Тако неки пишу о љубави, а макљају се по улици са рођеном сестром - гласио је коментар који Едита није могла да поднесе.

-Тетка дувај ка*ину боље ће ти стајати - без срама је написала певачица.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".