Pevačica Tanja Savić važi za jednu od omiljenijih naših pevačica. Vedar duh, prirodna lepota i osmeh koji je stalno krasi su ono po čemu je pevačica prepoznatljiva.

Komšije su otkrile detalje o Tanji do sada nepoznate javnosti.

- Tanja je ovde jedna od najomiljenijih komšinica. Još uvek je nisam videla neraspoloženu ili bez osmeha. Žena pleni dobrotom i harizmom. Rado se javi, čak stane da popriča ako ima vremena - istakla je komšinica i dodala:

Foto: ATA images

 

- Viđam je u društvu sestre i sinova uglavnom. Iskreno, mi ovde svi komentarišemo da je šteta ako se ne uda ponovo. Ne treba da se osvrće na prošlost, ako je jednom bilo loše, sigurno neće i drugi put da joj se zalomi takav ludak.

Novinske ekipe obišle su obližnju pijacu na kojoj kažu da Tanja redovno dolazi.

- Ona je naš stalni kupac, dolazi u društvu sestre. Obe su jako ljubazne i nisu cicije. Tanja ume da ostavi kusur i časti nas. Ona je žena koja popravi dan svojim osmehom. Zaista nemam šta ružno šta kažem za nju - kaže jedan stariji gospodin koji radi kao prodavac na pijaci u Smederevu.

Foto: ATA images

 

Rodni grad pevačice ne krije ponos što je Tanja uspela i postala jedna od najvećih muzičkih zvezda.

- Ovde svi mi jako volimo našu Tanjicu. Ponosni smo na nju i na njen uspeh. Još od takmičenja “Zvezde Granda” smo znali da će postati jedan dan ovo što je sada. Sinovi su joj preslatki na nju. Oni su divna porodica, sve ih volimo. Kažu da je neodgovorna što se posla tiče ponekad, da je lenja da snima ali izgleda da se opametila - kaže jedna devojka, dok njena majka dodaje:

- Žao mi je što joj nije uspeo brak jer zaista mislim da zaslužuje nekog da je voli iskreno. Deluje mi kao da joj ipak ta jača polovina fali, ali da vešto želi to da prikrije.

Foto: ATA images

 

Susedi Savićeve otkrili su da li veruju u to da je ona bila u romansi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

- Komšije kažu da su ga viđale kada je jednom dolazio, ali svi su znali da to neće opstati. Ona je dobra i lepa, ali ipak je on gradonačelnik. Neće se eksponirati sa pevačicom - kaže Bojan, mladić koji živi u blizini pevačicine zgrade.

 ​- Dobra je ona, ali ne deluje elokventno, da me ne shvatite pogrešno. Mogla je da bude naslednica Cece i Brene da je bila pametna. Popović ju je favorizovao ali je ona bila neodgovorna, a onda se preselila u Australiju. Ima i harizmu i stas i glas, ali dugo ih nije pametno koristila. Sada se trgla nakon razvoda ali su došle i neke nove zvezde - kazao je jedan gospodin.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".