Није необично да након "чукања" возачи једни другима пруже руку и договоре се око плаћања штете. Али, да ће кривац оставити поруку и позвати власника на договор, е то су већ ретки примери! Једна таква објава осванула је на друштевним мрежама, али је онда уследио нови шок.

Александар Каришик, редитељ, сценариста и продуцент из Новог Сада поделио је своје искуство на Твитеру: "Синоћ сам чвркнуо нечија кола и оставио поруку у брисачу са бројем телефона. Неки сат касније сам се осмехнуо око главе јер ми је стигла порука следеће садржине", написао је он и објавио текст поруке која му је стигла СМС-ом.

 

 

"Поштовни, једном приликом пре 15 година ја сам се нашао у сличној ситуацији и оставио сам број и господин се јавио и рекао да опрашта штету. Ја је сада општам вама. А ви једном опростите неком другом ако вам се деси таква ситуација. У здравље и хвала што сте оставили поруку!", написао је власник "чукнутог" атуомобила у поруци.

Испод ове објаве, уследили су позитивни коментари.

"Имала сам слично искуство кад сам чвркнула нечији ауто и оставила цедуљу с бројем телефона. Човек ми писао после два дана и каже много хвала што сте оставили поруку, али друг је мајстор па ће офарбати. Кажем да желим да платим то, каже ма ок, чућемо се. Није се јављао отад.", напсила је једна твитерашица.

"Улепша ми дан, има јос свећа које горе у овом мраку…", додали су други.

Неки су прокоментарисали да би ово требало да буде нормална појава.

"На жалост, човек се пријатно изненади уместо да је ово нормално.", "Баш јуче сам видео твит с питањем колико се чека на реализацију оне народне 0добро се добрим враћа'. И хтедох да напишем да нема правила, али, ради…", "Има људи, има наде….", "Ово је дивно", "Још увек има људи".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".