Nije neobično da nakon "čukanja" vozači jedni drugima pruže ruku i dogovore se oko plaćanja štete. Ali, da će krivac ostaviti poruku i pozvati vlasnika na dogovor, e to su već retki primeri! Jedna takva objava osvanula je na društevnim mrežama, ali je onda usledio novi šok.

Aleksandar Karišik, reditelj, scenarista i producent iz Novog Sada podelio je svoje iskustvo na Tviteru: "Sinoć sam čvrknuo nečija kola i ostavio poruku u brisaču sa brojem telefona. Neki sat kasnije sam se osmehnuo oko glave jer mi je stigla poruka sledeće sadržine", napisao je on i objavio tekst poruke koja mu je stigla SMS-om.

 

 

"Poštovni, jednom prilikom pre 15 godina ja sam se našao u sličnoj situaciji i ostavio sam broj i gospodin se javio i rekao da oprašta štetu. Ja je sada opštam vama. A vi jednom oprostite nekom drugom ako vam se desi takva situacija. U zdravlje i hvala što ste ostavili poruku!", napisao je vlasnik "čuknutog" atuomobila u poruci.

Ispod ove objave, usledili su pozitivni komentari.

"Imala sam slično iskustvo kad sam čvrknula nečiji auto i ostavila cedulju s brojem telefona. Čovek mi pisao posle dva dana i kaže mnogo hvala što ste ostavili poruku, ali drug je majstor pa će ofarbati. Kažem da želim da platim to, kaže ma ok, čućemo se. Nije se javljao otad.", napsila je jedna tviterašica.

"Ulepša mi dan, ima jos sveća koje gore u ovom mraku…", dodali su drugi.

Neki su prokomentarisali da bi ovo trebalo da bude normalna pojava.

"Na žalost, čovek se prijatno iznenadi umesto da je ovo normalno.", "Baš juče sam video tvit s pitanjem koliko se čeka na realizaciju one narodne 0dobro se dobrim vraća'. I htedoh da napišem da nema pravila, ali, radi…", "Ima ljudi, ima nade….", "Ovo je divno", "Još uvek ima ljudi".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".