Ana je ronila suze, a kako je sama rekla, ovo je najveća izdaja koju je u životu doživela. Na samom početku intervjua, progovorila je o Moki Slavniću i nije ga štedela.

- Što se tiče Moke mogu da vam kažem da je on jedan veliki sportista, legenda, ima sva priznanja od mene i nacije. A što se tiče toga kakav je čovek, za mene je nula. Ovo kažem sa velikim argumentima, ali ne želim sada da pričam o tome - rekla je Ana na samom početku.

Na pitanje o Zvezdanu, Ana se odmah rasplakala i ispričala kroz šta prolazi.

- Toliko emocija imam da mislim da mojih 15 godina je najmanje u ovom smislu prevara. Nije mene zabolela prevara, mene su zabolele druge stvari. On je izgubio sve, ništa nije pokazao. Rekla sam da neću brisati suze jer sam ponosna na njih, biće sve bolje, potrebno je vreme, nisam jedina žena koja ovo proživljava. Treba da plačem, ovo nije slabost, ovo je hrabrost - rekla je Ana u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Foto: Profimedia, Instagram printskrin, Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Zvezdanova bivša žena kaže da ovo nikako nije očekivala od njega.

- Nisam ni očekivala da će se ovo dogoditi. Ovo je bilo potpuno iznenađenje. Čvrsto stojim iza toga da je ovo dar od Boga. Ovo ja nisam zaslužila nikada. Ja sam ta koja Zvezdana poznaje, što se tiče njegovog učešća, ja sam sve naslutila i videla. Za sve sam bila u pravu. Tih 15 godina braka je moralo da se desi da bi došlo do ovoga danas, ovo je veliki test, ja sam ga podržala da uđe i nisam očekivala da će se išta desiti. Sa njim sam želela da ostanem, imali smo planove. On je tamo ušao zbog nas, zbog nekog boljeg života. Hvala mu što mi je otvorio oči. Bili smo jedna duša, dva tela. Mi smo se trista hiljada puta u toku odnosa zaljubili jedno u drugo. On je za mene bio moj muškarac, fatalan. Imao je mane naravno. Verovala sam u nas. Verujem u ljubav i dalje, tek sad, naićiće onaj pravi - rekla je ona.

Ana je ubeđena da Zvezdan nije zaljubljen ni u Aleksandru, ni u Anđelu.

- Nemam komentar na Anđelu. NJena stvar, njena život, mene ne zanima. Mene Anđela uopšte ne pogađa, ni Aleks ni bilo ko. Sviđa se njemu Aleks, kratkog roka. Aleks mu se više sviđa, jer je Aleks potpuno druga energija. Velika je razlika da ja imam 46 godina i da ja ovako izgledam. Zato što sam ja jedna fatalna žena, mene nikada neće moći da zaboravi. Patiti? To je mala reč. Ja nikada nisam posumnjala u njegovu ljubav, posumnjala sam u svoju, a ako me pitaš da li me je prevario, ja ću sada ekskluzivno da ti kažem da jeste, saznala sam. Neke su mi se javile, devojke, nisu žene, jedna je žena. Bio je sa njima dok je bio sa mnom, čak neposredno pred Zadrugu. Meni se to negde javilo u glavi, ali je to velika greška - kazala je Ana.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official, Instagram printskrin/ana_isqueenofz6

 

 

- On nije zaljubljen ni u Aleksandru ni u Anđelu, on je zaljubljen u sebe i svoj ego. Tu nema ničega. To je trenutno, to mu se samo desilo. Nikada mu ne bih oprostila ovo što je uradio. Sve me je pogodilo, prevara je najmanja stvar. Mi žene praštamo prevaru, ali izdaju ne. Ovo je najveća izdaja koju sam doživela. Ne boli to mene, to je sada još više otvaranje očiju. Više nisam ljuta. Ja sam doživela emotivni lom, još uvek sam rovita. Bavim se sobom, na sebe sam ljuta. Mi smo žene, pametnija bića, samo polako. Ja sam nesvesna da se meni ovo sada dešava  - zaključila je Ana.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".