Тело Иване Трамп пронађено је у дну степеништа луксузног стана на Менхетну, где је осамдесетих важила за неприкосновеног матријарха. Несрећан случај, пише у полицијском извештају.

Ивана је већину своје имовине у вредности од 34 милиона пренела на синове Доналда и Ерика и ћерку Иванку, бившем мужу није оставила ништа, док посебно место у њеном тестаменту припада бившој дадиљи Дороти Кери. Жена која је чувала њену децу с временом јој је постала блиска пријатељица, што је остала до последњег дана. Ивана јој је поверила на чување пса и из захвалности јој оставила луксузни стан у Мајами Бичу на Флориди.


- Свог пса Тајгера Трампа, као и било ког другог љубимца којег ћу можда имати у време своје смрти, тетсаментом остављам својој пријатељици Сузани Дороти Кери, пише у документу.

Фото: Профимедиа

 

 

Керијева за Трампове радила деценијама, пишу амерички портали. Ивана је о својој дадиљи писала и у књизи “Rising Trump” из 2017. Присетила се да је млада жена почела да ради за породицу “с искром у оку и много нервозне енергије”. Касније, када су деца порасла, Дороти је дошла на позицију Иванине асистенткиње.

(Hello)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".