Сека и Вељко више од деценију уживају у правој љубави коју су крунисали синовима Јованом и Јаковом. Своју породичну идилу направили су у вили у Старој Пазови. 

Међутим, певачица је са само деветаест година направила брзоплету младеначку одлуку после које се покајала. Она је ушла у брак са Душаном Василићем од кога се после годину дана развела. То је било за време њеног боравка у Швајцарској. 

Фото: АТА имагес

 

Душан је служио затворску казну због поседовања наркотика, а певачицу је оптужио да му дугује 40.000 евра за албум и песме које је она снимила. Чак јој је и претио. 

- Желео сам од ње да створим познати естрадни лик, а не кафанску певаљку… Тако су се и десили први конфликти, који су на крају довели до тога да се наша веза прекине баш у тренутку кад је материјал за ЦД био готов. Нас двоје смо сели и подвукли црту, и израчунали да је целокупан посао који сам ја финансирао коштао око 40.000 евра. Договорили смо се да она настави даље без мене, али да ми исплати 23.000 евра -изјавио је раније први муж Секе Алексић. СЕка ову објаву није желела да потврди ни да демантује, већ је остала при томе да неће говорити о људима из њене прошлости.

Без обзира на дешавања у вези бившег мужа, сека је остала да сачува свој миран породични живот и успешну каријеру која траје већ двадесет година. 

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".