Чуровић је, гостујући својевремено у емисији "Практична жена", испричао да је једно време у Београду живео као бескућник.

- Пре шест година, када ми је мајка умрла на рукама, била је јако болесна и био сам бескућник овде у Београду и да нисам имао дивне пријатеље Сергеја Ћетковића, Бориса Булића, Данила Бећковића и још неке дивне људе, да нисам њих имао, не бих опстао. Тад сам се и развео - испричао је тада Славиша, те додао:

- Вероватно би се просечан Американац у тој ситуацији са 36 година бацио са терасе и завршио посао.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

Глумцу су потом у емисији показали фотографију покојне мајке, па је бризнуо у плач.

- Јако ми је тешко, она је млада отишла, молим вас опростите - рекао је кроз сузе и након паузе наставио:

- Слаб сам на две особе у животу - на моју мајку и ћерку, а ћерка има исту судбину, исту... Мајка је била најбољи човек на свету... Отишла је са 60, никада није имала мира, све што је имала оставила је мојој ћерки.

Фото: Инстаграм принтскрин/ slavisa_curovic

 

Славиша је иначе у браку с глумицом Тијаном Чуровић, а како је тада открио, у том тренутку његова бивша супруга и мајка су се одлично слагале:

- Рекла ми је у тестаменту мајка: "Знаш шта сине, ти си најбољи човек, али уста служе да задрже језик, тако да не причам превише"... Били смо јако блиски, знаш да се свекрве и снахе не подносе, али моја бивша жена је молила моју мајку да живи са нама - ето то никад нисам чуо - рекао је он пре две године и осврнуо се на развод кроз који је прошао:

- Немојте људи да се разводите, молим вас, то је страшно, дете ми је имало седам година... Дете ми је осетљиво, плаче за ситницу. Тај развод, те сузе ћеркине никада нећу заборавити... Развод је катастрофа ако имате децу. Ја сам исто осетљив, растргли би ме да знају да сам нежан.

У међувремену, Славиша и Тијана су се помирили и сада уживају у заједничком животу са својом мезимицом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".