Seka i Veljko više od deceniju uživaju u pravoj ljubavi koju su krunisali sinovima Jovanom i Jakovom. Svoju porodičnu idilu napravili su u vili u Staroj Pazovi. 

Međutim, pevačica je sa samo devetaest godina napravila brzopletu mladenačku odluku posle koje se pokajala. Ona je ušla u brak sa Dušanom Vasilićem od koga se posle godinu dana razvela. To je bilo za vreme njenog boravka u Švajcarskoj. 

Foto: ATA images

 

Dušan je služio zatvorsku kaznu zbog posedovanja narkotika, a pevačicu je optužio da mu duguje 40.000 evra za album i pesme koje je ona snimila. Čak joj je i pretio. 

- Želeo sam od nje da stvorim poznati estradni lik, a ne kafansku pevaljku… Tako su se i desili prvi konflikti, koji su na kraju doveli do toga da se naša veza prekine baš u trenutku kad je materijal za CD bio gotov. Nas dvoje smo seli i podvukli crtu, i izračunali da je celokupan posao koji sam ja finansirao koštao oko 40.000 evra. Dogovorili smo se da ona nastavi dalje bez mene, ali da mi isplati 23.000 evra -izjavio je ranije prvi muž Seke Aleksić. SEka ovu objavu nije želela da potvrdi ni da demantuje, već je ostala pri tome da neće govoriti o ljudima iz njene prošlosti.

Bez obzira na dešavanja u vezi bivšeg muža, seka je ostala da sačuva svoj miran porodični život i uspešnu karijeru koja traje već dvadeset godina. 

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".