Никада Душко Тошић није волео јавна појављивања, током фудбалске каријере ретко када је и интервјуе давао а за лајфстајл магазине сликао се тек на наговор супруге, поп звезде Јелене Карлеуше.

 

Фото: Небојша Параушић/Игор Маринковић

 

 

Своју интиму спортиста и дан-данас нерадо дели, стога су и његове објаве на "Инстаграму" врло ограничене. Из њих се може сазнати тек покоја вест попут оне да је репрезентативац јуче имао повод за славље.

Наиме, Душко Тошић 38. рођендан је синоћ обележио и то мини журком, на којој су поред њега звезде вечери биле његове три лепотице.

Фото: Инстаграм принтскрин/duskotosic

 

 

Бивши фудбалер, данас спортски менаџер извео је своје две ћерке Атину и Нику у један престонички ресторан, где су им друштво правиле његова сестра Катарина и њена ћерка.

Фото: Инстаграм принтскрин/ duskotosic

 

 

Душко се у неко доба са мезимицама фотографисао што је доспело на друштвене мреже као и слика на којој он позира крај торте. Будући да се Карлеуша није удостојила бившем драгом ни да честита, верује се да је Душко Тошић 38. рођендан обележио без присуства супруге, са којом је у процесу развода.

Упркос тој једној која је зафалила на Душкову адресу стигле су бројне друге честитке, највише о бивших сабораца из Турске и Кине.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".