Подршка нашем најбољем тенисеру Новаку Ђоковићу никад је бројнија на актуелном Аустралиан Опену, па су се након чак петнаест година паузе у ложи овог турнира појавили и његови родитељи Дијана и Срђан.

Фото: Профимедиа

 

 

Чини се да читава породица Ђоковић жели да пошаље јасну поруку након свега што је Новак прошле године преживео у тој земљи, па им је слога на овом турниру нарочито важна. То нам је пружило прилику да поново гледамо Новакову мајку како уживо навија за свог првенца, а њено навијање за сина карактеристично је у односу на све остале чланове тенисеровог бокса по томе што је забринута све до последњег поена и што тешко преживљава сваки одиграни ударац, а чини се да много наде током тих тренутака полаже и у своју амајлију. То је, по свему судећи, ланчић Дијане Ђоковић.

Наиме, ланчић Дијане Ђоковић практично је једини модни детаљ који Нолетова мајка не скида ни у једној јавној прилици па се показује као амајлија, а јасно је да се ради о томе ако имамо у виду да је у питању освештан крстић. У више наврата до сада могли смо видети Дијану како љуби овај предмет у одсудним тренуцима на тениском терену, а носила га је и током јучерашњег меча другог кола у којем се Новак мучио са повредом и некако превазишао бол како би напредовао даље.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dok anđeli spavaju

 

 

Чини се да је ланчић Дијане Ђоковић поново учинио своје, али Нолетова мајка га не носи само када треба навијати на мечу. Она овај сакрални предмет не скида са себе ни у другим приликама, а уочен је на Дијани и током венчања њеног најмлађег сина Ђорђа са изабраницом Сашком. Дијана не крије да своје синове бодри у молитвама које редовно обавља, а Новаку је мајчина подршка од великог значаја током највећих спортских напора.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".