Фолкер Радиша Трајковић Ђани пре годину и по дана отарасио се луксузне виле на обали Саве од пола милиона евра, која представља право архитектонско чудо, пошто је предвиђена за рушење јер нема грађевинску дозволу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ђанимусиц

 

 

Ђанијева супруга Слађа није желела да каже никакве детаље ни око продаје ни око легализације објекта у који је Ђани својевремено уложио читаво богатство, а онда напрасно одлучио да га прода.

- Ми смо то продали пре годину и по дана, молим вас, немојте више да ме зовете и да ме узнемиравате. Не желим ништа да објашњавам. Ето, ми смо продали пре годину дана кућу, они пеглају сад ту нешто, довиђења, пријатно - рекла је Ђанијева Слађа и прекинула разговор не желећи да прича ни о томе како су продали кућу која није легализована.

Фото: Јутјуб принтскрин/Папараззо Лов // ДНК

 

 

- Ђани је вероватно одлучио да се реши велелепног здања након што је безуспешно покушавао да прибави грађевинску дозволу, коју чак ни он није могао да добије без обзира на познанства и новац који има. Као и већина осталих некретнина ту уз Саву, и његова кућа нелегално је подигнута, а баш она је и приказана као пример изградње дивљих кућа у том делу града када је недавно рађен прилог у "Дневнику", што су медији већ пренели и не знајући да је певач продао луксузну викендицу. Писало се и да она вреди 250.000 евра, али њена вредност достиже и до пола милиона јер је Ђани у њу много улагао и дограђивао је све време, радећи је за свој гушт. Ипак, кад је схватио да од легализације неће бити ништа, вероватно је продао некоме ко је на себе преузео велики ризик да сада страхује од рушења, мада се сви који имају бесправно подигнуте објекте увек надају да ће пре или касније доћи до легализације - тврди извор близак породици Трајковић за Републику.

Фото: Јутјуб принтскрин/Папараззо Лов // ДНК

 
 

Огромна капија и ограда требало је да штите од знатижељних погледа случајних пролазника. Певачу, као и његовој породици, очито је било битно да им викендица служи током летњих дана, као бег од врућине, али ће морати да нађу друго решење јер више нису могли да се бакћу с дозволама и одлучили су да је продају.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".