Дужи временски период млади Ражнатовић са породицом живи у Тителу, који је иначе Богданино родно место. Он је открио шта је пресудило да направи тај корак: 

- Прекретни моменат за мене да пређем на село био је моменат када сам схватио да је Београд отишао у неповрат и да не желим да ми дете одраста у тој средини. Мрзим град, ове ствари које радим овде не могу да радим у Београду, ужасава ме то испијање кафа по граду. Београд ми је на пола сата вожње, Зрењанин на 15 минута, Нови сад на 20 минута - каже Вељко.

Фото: Теодора Ћирић

 

Један од разлога је то што је село здравије за њиховог сина Жељка.

- На Жељка увек мора неко да пази. Њему је лепо и у Тителу и код моје маме, тотално другачије проводи време у Београду и овде кући. Ја сматрам да је за њега здравије да одраста у Тителу - испричао је Вељко.

Вељко себе не види у градском начину живота: 

- Уживам са својим псима, имам своје моторе, разоноде. Дође ми друштво, играмо мало кошарку. Хиљаду пута је боље и мирније него живот у Београду, нити идем негде, нити излазим. Не видим шта би могао да радим у том смогу - рекао је Вељко.

 Вељко жели да се бави пољопривредом и да направи велики зоо врт: 

- Село ме привлачи као и сви послови на селу, надам се да ћу још више ући у ту пољопривреду. Волео бих да имам мини зоо врт, да радим да репопулацији неких угрожених врста попут егзотичних мачака, медведа - испричао је Вељко.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".