Њих две су насмејано позирале, а певачица је уз објаву кратко написала:

- Моја мама. Волимо што се волимо. Љубав се љубављу враћа, због чега су многи помислили да на овај начин провоцира сестру Маријану.

Иначе, певачица се у последње време не одваја од своје мајке, са којом би требало да ускоро заједно оде на суђење због туче са сестром Маријаном.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Крајем децембра требало је да сведочи мајка сукобљених сестара, Ана, но саслушање је прескочила због болести. Следеће сведочење требало би да буде тек у фебруару јер Северина има здравствених проблема, односно мора на операцију, али није познато о каквом захвату је реч.

Подсетимо, скандал који је обележио Северинину 2022. годину јесте жестока туча са рођеном сестром Маријаном, у августу. Њих две су се, како је Маријана пријавила полицији, рвале, тукле и шамарале по целом стану у Сплиту, и то пред мајком Аном.

Окидач је, наводно, била некретнина коју је Северинина мајка Ана преписала унуци Мији, због чега је Маријана побеснела, а познато је да њих две имају затегнут однос још од раније. Због овог инцидента реаговала је полиција.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".