Međutim, tužilaštvo je iznelo neke od ključnih dokaza u istrazi među kojima je ogrlica sa Aninim DNK tragovima, a koja je nađena na deponiji zajedno sa njenom torbicom i krvavim rukavom!

- Detaljnim pretresom utvrđeno je da je deo džakova za smeće koje je bacio u međuvremenu spaljen, ali je na deponiji u blizini luksuznog kompleksa u kom živi njegova majka pronađeno 10 kesa za smeće, na kojima su tragovi krvi - navodi se u optužnici.

- U kesama su pronađeni i peškiri, delovi ogrlice Ane Volš, čizme, torba poznatog brenda, delovi njene odeće, kao i potvrda o kovid vakcinaciji na njeno ime, ali i sekira - otkriveno je tokom čitanja optužnice.

Pronađena ogrilica je, po svemu sudeći, ona čuvenog italijanskog brenda koju Ana nije skidala poslednjih meseci, a firmiranu torbu je imala sa sobom kad je nestala.

Brajan Volš je optužen da je 1. januara u podrumu njihove porodične kuće u Kohasetu ubio, potom raskomadao svoju suprugu Anu Volš, a onda delove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio.

Istražitelji su otkrili da je danima pokušavao da se na guglu, na tabletu svog sina, informiše kako da prikrije zločin.

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

- Najbolji način da se reši tela, da li može da bude optužen za ubistvo ukoliko telo ne bude pronađeno, testera - najbolji alat za komadanje tela, kako očistiti krv sa drvenog poda, šta se dešava kada se delovi tela stave u amonijak, da li soda bikarbona može da utiče da telo miriše, kao i kako balzamovati telo - samo su neke od pretraga na guglu, koje je tražio Volš posle misterioznog "nestanka" supruge.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".