Водитељка јутарњег програма на Пинк телевизији, обратила светској звезди Шакири и то веома занимљивом поруком.

Подсетимо, Пике је преварио Шакиру која је недавно објавила нову песму и у њој прозвала бившег момка. Она је у новој песми, између осталог, поручила да је "мењао Ролекс за Касио", упоредивши себе тако са луксузним сатовима, а његову нову изабраницу са јефтином марком.

Ипак, Пике није желео да јој остане дужан, па је све преокренуо у своју корист. Он је са поменутим брендом потписао уговор, након чега је на руци показао нови Касио сат, а онда проучио још нешто због чега је певачици сигурно "пао мрак на очи".

Јеремићка се чувеној колумбијској певачици обратила путем Инстаграма и том приликом јој пружила охрабрујуће речи пуне подршке током медијског рата који води са фудбалером.

Фото: Инстаграм принтскрин/јеремицјована

 

 

- Велика подршка за Шакиру. Вучице и краљице овако узвраћају ударац. Ти си једна озбиљна краљица - ферари и ролекс, светска мега звезда, мајка двоје деце, секс-симнол у свету, заслужујеш да те пронађе онај који ће знати да цени шта има. Није жвака за сељака. Велика подрша од Ј.Ј., написала је водитељка, а затим целу поруку подршке и објавила на шпанском језику који течно говори.

Фото: Инстаграм принтскрин/јеремицјована

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".