Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, obratila svetskoj zvezdi Šakiri i to veoma zanimljivom porukom.

Podsetimo, Pike je prevario Šakiru koja je nedavno objavila novu pesmu i u njoj prozvala bivšeg momka. Ona je u novoj pesmi, između ostalog, poručila da je "menjao Roleks za Kasio", uporedivši sebe tako sa luksuznim satovima, a njegovu novu izabranicu sa jeftinom markom.

Ipak, Pike nije želeo da joj ostane dužan, pa je sve preokrenuo u svoju korist. On je sa pomenutim brendom potpisao ugovor, nakon čega je na ruci pokazao novi Kasio sat, a onda proučio još nešto zbog čega je pevačici sigurno "pao mrak na oči".

Jeremićka se čuvenoj kolumbijskoj pevačici obratila putem Instagrama i tom prilikom joj pružila ohrabrujuće reči pune podrške tokom medijskog rata koji vodi sa fudbalerom.

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

 

- Velika podrška za Šakiru. Vučice i kraljice ovako uzvraćaju udarac. Ti si jedna ozbiljna kraljica - ferari i roleks, svetska mega zvezda, majka dvoje dece, seks-simnol u svetu, zaslužuješ da te pronađe onaj koji će znati da ceni šta ima. Nije žvaka za seljaka. Velika podrša od J.J., napisala je voditeljka, a zatim celu poruku podrške i objavila na španskom jeziku koji tečno govori.

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".