Глумац и водитељ Милан Калинић прокоментарисао је у једној емисији понашање колегинице Јоване Јеремић.

Наиме, он је истакао да му није јасно како је могуће да Јована ради на телевизији. Сада се тим поводом огласила и водитељка Јована Јеремић за медије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

– Нећу да се осврћем на то што је Милан говорио. Нећу га нападати, јер је он фактички потврдио моју надмоћ у односу на све у српским медијима. Нећу га враћати на велика врата, јер га одавно ту више нема. Он је своје златно доба имао и то време је прошло – говори Јована и додаје:

– Желим да га се сећам као великог глумца и фантастичног госта у емисијама на Пинку, чак сам му и захвална што ми је индиректно дао на значају и одао ми признање да сам ја нагледанија и да ми сви долазе у емисије.

– Он не може да одређује грађанима Србије шта је то добро, а шта не. Проблем је што цела нација гледа Јовану Јеремић, а ја немам проблем да он буде гледан. И то је једна врста комплекса која постоји. Да ли према мени као жени или је нешто друго у питању, ја не знам. Он мене воли и пали се на жену као ја. Мој говор неће бити усмерен против Милана, јер бих била иста као он. Ја нисам губитник, већ победник – закључује Јована Јеремић за медије.

Подсетимо, Милан Калинић није нимало штедео Јовану.

– Има сада на једној телевизији једна водитељка која је врло екстравагантна и контроверзна. Сви се чуде и шокирају како је она уопште добила емисију и како ради на телевизији. И у праву су. Ја се исто слажем са њима – започиње Милан причу о Јовани и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

– Ми бисмо били сви у праву када би она радила на телевизији, али да њу нико не гледа и не жели да дође у госте. Онда бисмо се запитали: “Ко овој даје простора? Шта је бре ово?”. Не, него она има најгледанију емисију. Код ње долазе сви. Није проблем у њој, него је проблем у нама, јер је гледамо и долазимо код ње у емисију. Сви аргументи ту падају у воду. То смо ми, то нама треба – истиче Калинић.

– Ко сам ја да ту нешто замерам? Је ли она најгледанија? Је ли то народ жели? Ко сам ја да онда кажем било шта, ћутаћу и то је то. Немојте онда ништа да се чудимо и имамо високо мишљење о себи, када је то то – закључује Милан Калинић у "Балкан Инфо".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".