Glumac i voditelj Milan Kalinić prokomentarisao je u jednoj emisiji ponašanje koleginice Jovane Jeremić.

Naime, on je istakao da mu nije jasno kako je moguće da Jovana radi na televiziji. Sada se tim povodom oglasila i voditeljka Jovana Jeremić za medije.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

– Neću da se osvrćem na to što je Milan govorio. Neću ga napadati, jer je on faktički potvrdio moju nadmoć u odnosu na sve u srpskim medijima. Neću ga vraćati na velika vrata, jer ga odavno tu više nema. On je svoje zlatno doba imao i to vreme je prošlo – govori Jovana i dodaje:

– Želim da ga se sećam kao velikog glumca i fantastičnog gosta u emisijama na Pinku, čak sam mu i zahvalna što mi je indirektno dao na značaju i odao mi priznanje da sam ja nagledanija i da mi svi dolaze u emisije.

– On ne može da određuje građanima Srbije šta je to dobro, a šta ne. Problem je što cela nacija gleda Jovanu Jeremić, a ja nemam problem da on bude gledan. I to je jedna vrsta kompleksa koja postoji. Da li prema meni kao ženi ili je nešto drugo u pitanju, ja ne znam. On mene voli i pali se na ženu kao ja. Moj govor neće biti usmeren protiv Milana, jer bih bila ista kao on. Ja nisam gubitnik, već pobednik – zaključuje Jovana Jeremić za medije.

Podsetimo, Milan Kalinić nije nimalo štedeo Jovanu.

– Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima – započinje Milan priču o Jovani i dodaje:

Foto: ATA images

 

 

– Mi bismo bili svi u pravu kada bi ona radila na televiziji, ali da nju niko ne gleda i ne želi da dođe u goste. Onda bismo se zapitali: “Ko ovoj daje prostora? Šta je bre ovo?”. Ne, nego ona ima najgledaniju emisiju. Kod nje dolaze svi. Nije problem u njoj, nego je problem u nama, jer je gledamo i dolazimo kod nje u emisiju. Svi argumenti tu padaju u vodu. To smo mi, to nama treba – ističe Kalinić.

– Ko sam ja da tu nešto zameram? Je li ona najgledanija? Je li to narod želi? Ko sam ja da onda kažem bilo šta, ćutaću i to je to. Nemojte onda ništa da se čudimo i imamo visoko mišljenje o sebi, kada je to to – zaključuje Milan Kalinić u "Balkan Info".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".