Популарни певач Хари Варешановић и фронтмен групе "Хари Мата Хари" годинама је на домаћој музичкој сцени. Прославио се бројним хитовима, али о приватном животу ретко када годови у јавности. 

 

Ипак, медији воле да завире помало и у животе јавних личности, па се зна да је дуго био у браку са супругом Аидом, са којом има двоје деце сина Дамира и ћерку Нађу.

Није тајна да осим њих Хари има још једног ванбрачног сина са женом по имену Маја, с којом је био у вези.

Маја је Харију родила сина Мака Варешановића почетком деведесетих, а нагађало се да певач не зна за сина, што није истина. Макова мајка открила је да је певач од првог дана знао за трудноћу, да ју је посећивао и обилазио, те да су заједно учествовали у Маковом одгајању и васпитавању.

 

 

Харијев син је одрастао у прелепог младића, а пре неколико година се и оженио. Певач је младенцима помогао у организацији венчања и тог дана су сви заједно уживали у срећи, песми и радости што Мак започиње ново животно поглавље.

Иако Харија и Мака ретко виђамо заједно у јавности на  основу фотографија са друштвених мрежа може се закључити да отац и син невероватно личе. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".