Млади певач постаје ускоро отац, а током прошле године је био на естради најтраженији. Он је сада решио да части себе скупоценим колима у вредности од 170.000 ева, а реновирање виле ће га коштати 50.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

- Слоба је прошле године био најтраженији на естради, имао је чак 142 наступа! Пошто на тезге углавном путује својим колима, решио је да се у Новој години части ганц новим аутомобилом. Изабрао је "мерцедес ГЛЕ АМГ" од чак 170.000 евра! Јелена га је, наравно, подржала, иако је реч о великој своти. Допада јој се што је ауто комфоран, па ће сви заједно моћи да путују и када добију сина - прича извор близак популарном певачу.

Слоба је тренутно са супругом у хотелу због радова у вили: 

- Слоба и Јелена су са децом у хотелу на Врачару зато што реновирају кућу! Руше зидове и праве собу за сина, који им стиже следећег месеца.

- Док мајстори не заврше све радове, неће се враћати кући. Слоба се толико одомаћио у хотелу да је недавно позвао фризера да га тамо ошиша - прича извор и открива како ће изгледати Слобина кућа после реновирања.

- Њена два сина из првог брака имаће своје собе. И њихов брат Дамјан, којег ће добити у фебруару, имаће своју собу, а Слоба је изабрао да буде са мотивима Дизнијевих јунака. Он је за реновирање куће искеширао 50.000 евра! Мислио је да ће бити јефтиније, али кад су мајстори кренули да раде, схватио је да ће бити много посла, па су и трошкови порасли.

Јелена је била изненађена када је видела материјал за реновирање испред куће. "У кући су радови као да стижу девет Југовића, а не један Слобин наследник", написала је Јелена пред одлазак у хотел.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".