Истина је да је певачиа била једна од најпожељнијих на естради, али никада није говорила о својим изборима. 

Она је упловила у брак 2002. године са немачким бизнисменом Радомиром Стојановићем који је српског порекла. Док је та заједница трајала живела је у Хамбургу, а музику је ставила у други план. Разишли су се 2009. године. 

Снежана је тек касније понешто рекла о бившем мужу и разводу.

− Није то осећај којим човек може да буде задовољан, али је нешто што морате да превазиђете. Морате да будете јаки и да верујете у себе. Ја сам то успела да превазиђем захваљујући публици, мојој музици и песми.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

 

Одувек је показивала љубав према деци иако није успела да добије сопствену. На коцертима им је увек давала слаткише и остављала место. 

− Ни за чим не жалим. Да је требало да се деси, десило би се. То би уједно био мој савет свим људима, ако сам уопште акредитована за то: све што треба да вам се деси, десиће се. Нема суза, идемо даље - рекла је Снеки за "Курир" једном приликом и додала:

− Тако је у овом кругу, идемо у неку другу димензију, можда ће бити другачије − закључила је у помало филозофском тону и додала да према свој деци у окружењу гаји неизмерну љубав, да она то осећају и умеју да узврате.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".