Некадашњи српски кошаркаш Дарко Миличић небројано пута је избијао у први план због својих урнебесних изјава, често је био актер урнебесних ситуација, а једну такву испричао је Миле Илић у свом подкасту "Јао Миле".

Наиме, Миле је препричао једну анегдоту из САД када је заједно са Дарком Миличићем и Радославом Несторовићем завршио у геј клубу.

- Били смо Дарко Милилић, Раша Несторовић, ја и још нека екипа у Мајамију, а Раша је тада имао ресторан, у ком смо били на ручку. Договорили смо се затим да се нађемо увече и када смо стигли у клуб, није се видело ништа унутра, само се чула музика. Рекли смо да имамо резервацију, а онда нас је обезбеђење питало: "Да ли смо сигурни да хоћемо унутра?" - започео је Илић и додао:

Фото: Н. Скендерија

 

 

- У том тренутку зове и Раша, који нам јавља да ће мало каснити, а ми не бисмо схватили о чему се ради да нисмо видели момка и девојку у оделима са отвореном задњицом. Гледали смо у њих, а ова џукела је била ту негде иза и гледао нас. Притом је у то време био велики скандал у НБА, а овај у том моменту био и замисли ми се ту нашли. Само је било, бежи одавде колико те ноге носе, напаковаће нам ко зна шта.

Ову причу можете чути од 35:50 минута у приложеном видео снимку:

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".