Оно што му причињава посебно задовољство јесте да су његове песме слушане и међу старијом,али и млађом генерацијом.

–То је за сваког уметника највеће задовољство да се песме слушају генерацијски. Сада имам фанове који долазе на моје наступе а имају 16, 17 година. То је заиста велика ствар. Има певача који су певали, али њихове песме су заборављене. Моје песме и песме мојих колега који су и сада јако актуелни и дан данас се слушају. Морам још једном да нагласим да је то велико задовољство– поносно је за Гранд рекао Јашар.

Док је многим певачима са вишедеценијским каријерама драго када млади таленти препевају њихове познате хитове, тврдећи да њима чине услугу, Јашар Ахмедовски има мало другачије виђење када су у питању популарни кавери.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Vip Vesti

 

 

–Деведесетих година добро се знало ко пева и ко је оформио песму, али то је ствар културе и васпитања. Мислим да би требало назвати и не само ауторе. Морам издвојити Милицу Јокић и овом приликом је похвалити, она је снимила једну моју песму стару, она је звала све јер су правила таква. Одушевила ме је и свака јој част. Има доста њих који су моје песме преснимили, многи ме нису питали а тим кавером су направили каријеру, али овом приликом их нећу именовати. Као што сам рекао то је ствар васпитања и културе да питаш старијег колегу ако могу да га назовем колегом или колегама– изјаснио се певач за Гранд.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".