Врло брзо се у јавности проширила вест да је Леа оптужила своје колеге међу којима су Сања Кужет, Жика Јакшић, Воја Недељковић, Синиша Медић, Драгана Катић, Весна Милановић и други да узимају мито од певача да би их довели у емсије.

Она је то према тврдњама извора урадила у налету беса када су челници рекли да за њену ћерку нема места на телевизији. 

Фото: АТА имагес

 

Тим поводом се огласила водитељка за Курир.

- Прочитала сам текст који сте објавили и оно што имам да кажем на ту тему је то да су то све глупости. Чула сам се са свим мојим колегама са телевизије који су и за ваше новине то демантовали. Разговарала сам и са Пејом и Жиком и осталим водитељима, тако да ће се огласити и моја матична кућа са званичним саопштењем. Гранд ће детаљно да да образложење. Ником није у интересу да се о кући у којој ради лоше прича, тако да ћемо сви заједно ставити тачку на ове дезинформације. Никакве непријатности нисам имала са колегама већ смо се слатако смејали овим небулозама - рекла је Леа.

Водитељка је ћеркино запослење прокоментарисала на следећи начин: 

- Што се моје ћерке тиче, она је радила на више од пет телевизија и њен ангажман нема никакве везе са мном. Она је радила на Студиу Б, Хајп телевизији, КЦН и осталим медијским кућама. Девојка је дипломирани редитељ и наравно да ће наћи посао у својој професији - поручила је Леа.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".