Леа је затражила да се Сара поново запосли на поменутој телевизији, али радног места није било. Тада је дошло до сукоба између ње и челника телевизије који је после Леине изјаве затражио да се открије који су водитељи у питању. Међутим, није први пут да се Сара Миа нађе у центру дешавања. Пре две године привукла је медијску пажњу због наводног удварања фудбалера Марка Јарића путем друштвених мрежа. 

Сара није крила  да су варнице севнуле, али није износила детаље. 

- Марко и ја се пратимо, лајкујемо слике. Лепо је кад се неко удвара, кад показује интересовање. Човека лично не познајем, али се лепо удвара, ако то можемо да кажемо судећи по лајковима. Не бих ширила ту причу, да л' су лајкови, позиви... Незахвално ми је да коментаришем, не бих волела да другој страни буде непријатно. У сваком случају, лепо је када мушкарци показују интересовање. Нећу да кажем да ли је дошло до поруке, преписке. Контакт преко друштвених мрежа можемо да подведемо под неко свиђајуће пријатељство - изјавила је тада Сара Миа за Свет.

 

 

Коментар је оставила и Леа:  

- Сара Миа има право на свој живот, приватност, каријеру. Видим да је медији воле и подржавају. Што се љубавних ствари тиче, ту немам било какав коментар. То њу питајте. Мене питајте једног дана када будем била ташта, тад ћу давати изјаве, али тек после венчања. Док званично не буде госпођа, а ја ташта, не дајем изјаве - била је јасна Леа.

Подсећања ради, Леа Киш пријавила је своје колеге, водитеље са Гранд телевизије, међу којима су Драгана Катић, Синиша Медић, Сања Кужет, Зоран Пејић Пеја, Жика Јакшић, Воја Недељковић, Весна Милановић и други, да узимају мито од певача да би их довели у емисије. За Курир, ову информацију су потврдила два извора. 

 

 

Нико од поменутих се још увек није огласио поводом случаја. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".